Oranje-internationals reageren via Twitter: "Anticlimax!"

10 juli 2014, 16:35

Veel spelers van het Nederlands elftal zijn actief op Twitter. Op het sociale medium reageerde een aantal internationals op de teleurstellende eliminatie op het WK. In de halve finale tegen Argentinië moest Oranje woensdagavond het onderspit delven in de strafschoppenserie. Hoewel het verlies veel pijn doet bij de spelers, gaan ze er op bewonderenswaardige wijze mee om.

"Wat een anticlimax! Deze emoties omzetten in iets positiefs. Ook al geldt er maar één plek. Bedankt voor de steun! #oranjeboven", sprak Klaas-Jan Huntelaar over de halve eindstrijd in São Paulo. Voor Jordy Clasie was de clash met de Argentijnen zijn eerste WK-optreden. "Trots op mijn WK debuut en nog trotser op dit team! Iedereen bedankt voor de steun! We gaan voor de derde plek!", zegt de Feyenoorder op Twitter. Daley Blind sluit hier zich bij aan: "Ook nu zijn we een team! Zo trots op wat we bereikt hebben en de ongelofelijke steun vanuit Nederland! We gaan vol voor de derde plek!"

Ron Vlaar speelde een opvallende rol bij Nederland. De verdediger speelde een dijk van een wedstrijd, maar miste wel een penalty in de reeks. Stefan de Vrij liet via het sociale medium zien dat hij zijn verdedigingsmaatje waardeert: "Iedereen bedankt voor de geweldige steun! Trots op het team en mijn maatje Ron Vlaar". De man van de wedstrijd reageerde meteen dat hij ook trots is op De Vrij. Vlaar kreeg tenslotte nog een bericht van Eljero Elia: "Vlaar je bent een baas. #respect."

Ook goede bekenden van de internationals deden van zich spreken. Wat te denken van Kevin Strootman, die door een zware knieblessure een streep moest zetten door het WK. "Trots op de spelers, staf en alle mensen rond het Nederlands elftal.. Fantastische prestatie die jammer genoeg niet eindigt met de beker...", stelde Strootman.

Komende zaterdag wacht de troostfinale tegen Brazilië, om 22.00 uur in het Estádio Nacional de Brasília.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen