Boulahrouz kan debuteren, ook Mathijsen weer fit

22 juli 2014, 17:13

Khalid Boulahrouz kan tegen Real Sociedad zijn officieuze debuut maken voor Feyenoord. De verdediger traint inmiddels een week mee in Rotterdam-Zuid, maar deed nog niet mee in oefenwedstrijden. Tegen de Spaanse middenmoter Real Sociedad, komende woensdag in de Kuip, zal dat anders zijn.

Voor Feyenoord is het duel met Sociedad de openingswedstrijd van het seizoen en de laatste test voordat volgende week de Champions League-voorronde tegen Besiktas op het programma staat. Naast Boulahrouz kan ook routinier Joris Mathijsen meedoen tegen de Spaanse ploeg, hij is hersteld van een blessure.

Of WK-gangers Jordy Clasie en Terence Kongolo meespelen, is nog niet duidelijk. De twee sluiten op de dag van de wedstrijd aan bij de selectie. "Dat weten we pas woensdagochtend definitief", zegt coach Fred Rutten op de website van Feyenoord. Stefan de Vrij sluit pas later aan, hij speelt sowieso niet tegen Sociedad.

Rutten zal Feyenoord tegen Real Sociedad laten spelen zoals hij dat volgende week tegen Besiktas ook wil doen. "We hebben een aparte voorbereiding achter de rug, waarin we veel hebben moeten improviseren. Voorop stond dat de spelers die we tot onze beschikking hadden fit moesten worden en op dat vlak kunnen we tevreden zijn. Dit team heeft op basis van vorig seizoen een bepaalde manier van spelen in zich. Wat dat betreft zullen we nu niet opeens alles gaan omgooien", aldus de opvolger van Ronald Koeman in de Kuip.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen