Rummenigge: "Bayern gaat Guardiola nooit ontslaan"

27 juli 2014, 13:54

Wat er ook gebeurt op het veld, de positie van coach Josep Guardiola bij Bayern München zal nooit ter discussie komen te staan. Dat stelt Karl-Heinz Rummenigge, de voorzitter van de Duitse club, in de Welt am Sonntag. Met Guardiola op de bank won Bayern vorig seizoen vier prijzen in één seizoen.

De verwachtingen voor komend seizoen zijn opnieuw torenhoog, alles minder dan een kampioenschap zou een regelrechte deceptie zijn. Maar mocht het misgaan, dan krijgt Guardiola daar volgens Rummenigge niet de rekening voor gepresenteerd. "Bayern gaat Josep Guardiola nooit ontslaan. Dat geef ik je op een briefje."

Het zijn mooie tijden voor Bayern en het Duitse voetbal, weet Rummenigge. "We hebben twee perfecte jaren achter ons", verwijst hij naar de hegemonie van zijn club in Duitsland én Europa. De ploeg won in 2013 de Champions League en het WK voor clubteams. "En sommige van onze spelers hebben ook het WK gewonnen. Nu gaan we proberen om geschiedenis te blijven schrijven en beter te spelen dan we ooit gedaan hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen