Borussia Dortmund biedt Schweinsteiger zangles aan

Ger
28 juli 2014, 11:24

Borussia Dortmund heeft de excuses aangenomen van Bastian Schweinsteiger. De middenvelder van Bayern München betuigde zondagavond spijt aan alle fans, spelers en medewerkers van de rivaal naar aanleiding van een kwetsend lied. Hij was in een video te zien terwijl hij staand op een bar meezong met 'BVB Hurensöhne'.

"Ik heb niemand willen beledigen. Mijn verstandhouding met Dortmund is altijd goed geweest", zei Schweinsteiger in een reactie. De club van trainer Jürgen Klopp tilt echter niet te zwaar aan het relletje. "Dat je na het winnen van het WK, waarvoor we je nogmaals willen feliciteren, graag een witbiertje drinkt, de emoties de vrije loop laat en daarbij ongepaste dingen zingt is voor ons geen probleem", aldus Dortmund op Facebook. "We hebben jou altijd als een faire sportman gezien, dus we hebben je excuses - vanzelfsprekend - aangenomen."

BVB heeft nog wel een tip voor de Duitse international: "Mocht je ooit zangles nodig hebben, laat het ons dan weten. We helpen je daar graag bij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen