Gudelj spreekt Ten Rouwelaar tegen en rekent op Perica

28 juli 2014, 16:20

Twee dagen nadat Jelle ten Rouwelaar liet weten dat zijn club nog lang niet klaar is voor de competitie en dat de beoogde aanwinst Stipe Perica in zijn ogen weinig toevoegt aan de selectie, heeft coach Nebojsa Gudelj het tegenovergestelde gezegd. De coach ziet het seizoen met vertrouwen tegemoet, zegt hij op de clubsite.

Gudelj rekent erop dat Perica op korte termijn aansluit bij de selectie en met de spits erbij is de selectie, in zijn ogen, compleet. "Als Perica zich bij ons voegt hebben we een selectie waarmee we het seizoen aankunnen. De laatste weken zijn we bezig geweest er een hecht team van te maken met het oog op de start van de competitie. Die lijn zetten we de komende tijd door. Als de competitie op 9 augustus begint zijn we er klaar voor."

Ten Rouwelaar toonde zich zaterdag minder optimistisch. "Ik vind dat er wat bij moet komen. En daar mag niet te licht over worden gedacht. Ik vind dat de club wel wat sneller mag handelen met het aantrekken van één of twee spelers. Deze selectie is niet klaar voor de competitie omdat ie te smal is. Wat wij hebben, vind ik wel talentvol en daar zit zeker rek in. Alleen heb je wel wat ervaring nodig in je elftal", sprak hij bij Omroep Brabant. Perica was volgens hem niet de speler die NAC Breda op dit moment nodig had. "Als ik eerlijk ben denk ik niet dat we op dit moment iets aan Stipe zullen hebben. Met alle respect voor hem. Het is een uitstekende jongen met een geweldige mentaliteit. Maar qua ervaring en leeftijd moeten we op zoek gaan naar een iets andere spits."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen