Mourinho: "Lukaku niet gemotiveerd om terug te keren"

31 juli 2014, 09:31

Woensdag werd bekend dat Romelu Lukaku voor een slordige 35 miljoen euro overstapt naar Everton, dat de spits afgelopen seizoen al huurde. José Mourinho, de manager van Chelsea, heeft opzien gebaard door te stellen dat hij de spits niet echt gemotiveerd vond om terug te keren op Stamford Bridge.

"Romelu's mentaliteit was altijd heel duidelijk: hij wilde de onbetwistbare eerste keuze zijn in de spits en altijd spelen. Maar bij een grote club als Chelsea kan je een speler zoiets niet beloven", reageerde Mourinho volgens Sporza op het vertrek van de Belgisch international. "Lukaku was daarom niet echt gemotiveerd om terug te keren naar Chelsea. Everton kwam aanzetten met een serieus bod. Heel belangrijk voor Chelsea, zeker omdat we altijd in orde willen zijn met de regels van de 'Financial Fair Play'."

Toch is Mourinho ook positief over Lukaku, die hij veel succes wenst. "Het belangrijkste is dat Romelu gelukkig is en dat alles goed verloopt voor hem. Hij is een goede kerel die heel erg bezig is met carrièreplanning. Chelsea en ik wensen hem het allerbeste, want hij verdient zijn geluk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen