Willem II vindt nieuwe hoofdsponsor: "Erg belangrijk"

31 juli 2014, 15:00

Willem II presenteert donderdag Tricorp als nieuwe hoofdsponsor. Het in Rijen gevestigde bedrijf, gespecialiseerd in bedrijfskleding, heeft zich voor minimaal twee jaar verbonden aan de Tilburgse club. Dat meldt het Brabants Dagblad.

De nieuwe hoofdsponsor leverde de afgelopen jaren altijd al de kostuums voor de spelers, staf en directie aan Willem II. Berry van Gool, de algemeen directeur van Willem II, is zeer te spreken over het feit dat het bedrijf de nieuwe hoofd- en shirtsponsor is: "Dat zij zich voor minimaal 2 jaar aan Willem II verbinden, getuigt van vertrouwen in de toekomst van de club. Wij zijn uiteraard ook blij dat we nog voor het begin van de competitie een mooi bedrijf op het shirt hebben staan. Dat zij niet alleen de eerste selectie en de beloften, maar ook de Willem II Voetbalacademie voor een groot deel steunen, is voor ons erg belangrijk."

Tricorp-directeur Hendrik Stiksma verwacht dat het hoofdsponsorschap een flinke boost is voor zijn bedrijf: "We verwachten dat het onze merkbekendheid vergroot en extra vraag zal creëren. Onze omzet groeit fors, het hoofdsponsorschap bij Willem II zal dit een extra impuls geven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen