Lodeweges: "Dalgaard moet het maar uitknokken met Uth"

Ger
31 juli 2014, 19:15

Met de komst van Thomas Dalgaard heeft sc Heerenveen het vertrek van Alfred Finnbogason opgevangen. Trainer Dwight Lodeweges is positief over de Deen, maar de aanwinst kan in het Abe Lenstra Stadion niet zonder meer rekenen op een basisplaats.

"Hij moet het maar uitknokken met Mark Uth. Bovendien heb je meer dan één spits nodig, omdat je altijd te maken krijgt met blessures of vormverlies", aldus Lodeweges op de website van de Friese club. "Hij heeft vijf weken voorbereiding in de benen, maar heeft ook een rare week achter de rug met medische keuringen en vliegreizen tussen Nederland en Denemarken. We moeten goed bekijken hoe hij er op staat."

Heerenveen is na de overgang van Bilal Basacikoglu naar Feyenoord nog niet klaar op de transfermarkt. Lodeweges: "Er moet voorin op de linker en rechterflank wat bij en achterin. Als het plaatje perfect is komen er nog drie spelers bij. Als we iemand halen moet het een directe versterking zijn of in ieder geval iemand die meteen de concurrentie aan kan gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen