Ajax start met aanwinsten Viergever en Milik tegen Zwolle

Ger
3 augustus 2014, 17:08   Bijgewerkt: 3 augustus 2014, 17:16

Trainer Frank de Boer geeft twee nieuwkomers een kans bij Ajax in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. Nick Viergever en Arkadiusz Milik beginnen tegen bekerwinnaar PEC Zwolle in de basis. De verdediger, die bij Ajax in actie komt als defensieve middenvelder, werd deze zomer weggeplukt bij AZ. Spits Milik kwam op huurbasis over van het Duitse Bayer Leverkusen.

Oranje-internationals Jasper Cillessen, Joël Veltman en Daley Blind ontbreken nog bij de landskampioen uit Amsterdam vanwege hun deelname aan het WK in Brazilië. Zodoende staat Kenneth Vermeer tegen PEC Zwolle onder de lat. De Boer mist verder de geblesseerde Ricardo van Rhijn en Viktor Fischer. Middenvelder Thulani Serero is wel op tijd fit, maar Lucas Andersen krijgt de voorkeur

Bij PEC Zwolle staat nieuweling Ben Rienstra, die deze zomer werd overgenomen van Heracles Almelo, vanaf het eerste fluitsignaal op het veld. In de punt van de aanval krijgt Stef Nijland een kans. Ajax en PEC Zwolle strijden vanaf 18.00 uur in de ArenA in de traditionele opening van het Nederlandse voetbalseizoen om de Johan Cruijff Schaal.

Opstellingen

PEC Zwolle: Boer, Van Polen, Sainsbury, Broerse, Van Hintum, Mokotjo, Rienstra, Saymak, Drost, Thomas, Nijland

Ajax: Vermeer; Ligeon, Van der Hoorn, Moisander, Boilesen; Klaassen, Viergever, Andersen; Schöne, Milik, Kishna

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen