Nijland boos: "Management Kostic dramt maar door"

4 augustus 2014, 11:03

FC Groningen-directeur Hans Nijland heeft zijn buik vol van de situatie rond Filip Kostic. De Groningers wezen onlangs een tweede bod van VfB Stuttgart op de aanvaller af en daarmee lijkt een vertrek uit Euroborg van de baan, maar daar neemt het management van de Serviër geen genoegen mee.

"Wat heel duidelijk is op dit moment, is dat Kostic wat heen en weer wordt geslingerd en daarbij heeft het management van Kostic een bedenkelijke rol, die drammen maar door", moppert Nijland bij RTV Noord.

De zaakwaarnemer van de Serviër, Zoran Pavlovic, probeert volgens de beleidsmaker op vervelende wijze een transfer te forceren. "Ik vind dat als wij als club op een bepaald moment helder maken: er komt geen deal, dan moet je professioneel zijn en moet je door. Als dan vervolgens Kostic toch steeds weer benaderd wordt door zijn management om te proberen een deal te forceren dan is dat niet goed. Het management zoekt doorlopend contact. Niet alleen met Stuttgart, maar ook met ons. Wij krijgen bijvoorbeeld telefoontjes en mailtjes."

Nijland heeft zijn onvrede over de manier van handelen kenbaar gemaakt bij het management van Kostic. Wat voor reactie hij daarop kreeg, houdt de directeur voor zich. "Op dit moment en zeker niet voor de camera ga ik dat niet zeggen, maar het gaf geen enkele pas in ieder geval. Fatsoensnormen werden overschreden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen