PSV wil Depay verbeterd contract aanbieden

8 augustus 2014, 16:23

PSV wil Memphis Depay belonen voor zijn stormachtige ontwikkeling. De Eindhovense club gaat de aanvaller een nieuw, verbeterd contract aanbieden, zo heeft coach Phillip Cocu vrijdag tijdens een perspraatje laten weten. Met zijn nieuwe contract zou Depay tot de grootverdieners van PSV gaan behoren. "Hij is een enorm belangrijke speler voor PSV en dat mogen we laten blijken", citeert Voetbal International de PSV-coach.

Depay is pas één seizoen basisspeler bij PSV, maar werd afgelopen zomer al opgenomen in de selectie van het Nederlands elftal voor het wereldkampioenschap. In Brazilië vijzelde de aanvaller zijn markwaarde vervolgens flink op door twee keer te scoren, hij maakte onder meer de winnende treffer tegen Australië (3-2).

Naar aanleiding van zijn goede optreden op het WK en zijn sterke seizoen in Eindhoven azen diverse internationale topclubs op de handtekening van Depay, maar PSV wil de aanvaller het liefst nog minimaal één jaar behouden. Alleen als een club een astronomisch bedrag op tafel legt, mag Depay eventueel weg.

Het huidige contract van de 20-jarige Depay bij PSV loopt nog drie jaar door, tot 2017.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen