FC Groningen en VfB Stuttgart akkoord over Kostic

9 augustus 2014, 10:23   Bijgewerkt: 9 augustus 2014, 10:38

Filip Kostic is hard op weg naar VfB Stuttgart. FC Groningen meldt zaterdag via de officiële kanalen dat het met de Duitse Bundesligaclub een akkoord heeft bereikt over een transfer van de 21-jarige Servische aanvaller. Kostic moet nog wel persoonlijk tot overeenstemming komen met VfB Stuttgart.

Kostic reist dit weekend af naar Stuttgart voor de contractbesprekingen en de medische keuring. Daardoor ontbreekt hij zondag in het uitduel met Go Ahead Eagles, voor FC Groningen de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen.

Als de transfer definitief is afgerond, zal FC Groningen meer details naar buiten brengen over de deal met VfB Stuttgart rond de Serviër. Eerder deze zomer veegde de equipe uit de Martinistad tot twee keer toe een bod van de Zuid-Duitsers van tafel. Directeur Hans Nijland liet onlangs nog weten dat Kostic alleen bij een 'extreem bod' mag vertrekken uit de Euroborg. Concrete bedragen wilde hij daarbij niet noemen.

Kostic, eerder deze transferperiode al gelinkt aan Sporting Lissabon, kwam in de zomer van 2012 naar FC Groningen. In vijftig officiële wedstrijden maakte de jeugdinternational twaalf goals voor de noorderlingen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen