Real Madrid verliest oefenduel met Fiorentina

16 augustus 2014, 22:54   Bijgewerkt: 17 augustus 2014, 12:44

Real Madrid heeft de laatste test voor de dubbele ontmoeting met Atlético Madrid om de Spaanse Supercup verloren. De Champions League-houder ging zaterdag in Warschau in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Fiorentina met 2-1 onderuit.

Real Madrid veroverde dinsdag aan de hand van Cristiano Ronaldo de Europese Supercup, ten koste van Sevilla FC. De Portugese vedette was tegen de Andalusiërs verantwoordelijk voor beide doelpunten (2-0). Tegen Fiorentina kwam hij wederom op het scoreformulier. Ronaldo opende al binnen drie minuten, op aangeven van Angel Di Maria, de score na een vlijmscherpe counter.

Daarna kon Real Madrid echter niet doordrukken. Fiorentina kwam in de 27ste minuut door een rake kopbal van Mario Gomez op gelijke hoogte. De Toscanen deden de manschappen van coach Carlo Ancelotti na rust nog meer pijn. Marcos Alonso bepaalde in de 69ste minuut, nadat hij vanaf de linkerflank naar binnen was gesneden, de eindscore op 2-1 in het voordeel van Fiorentina.

Bij Real Madrid kregen zo'n beetje alle sterren speeltijd, hoewel onder meer Toni Kroos en Karim Benzema wel pas na rust in de ploeg kwamen. Gareth Bale en Pepe kwamen niet in actie namens de Madrilenen. Fiorentina moest het stellen zonder sterkhouders Giuseppe Rossi en Juan Cuadrado. Beide spelers, van wie laatstgenoemde zeer gewild is op de transfermarkt, kregen rust.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen