Excelsior boekt late zege ondanks goal Eagles-keeper

Ger
17 augustus 2014, 16:35   Bijgewerkt: 17 augustus 2014, 16:50

Excelsior heeft zondag zijn eerste zege van het seizoen geboekt. Dat gebeurde in een wedstrijd met spectaculaire momenten. Een duel waarin de goalie van Go Ahead Eagles trefzeker was, Jordan Botaka met een hakje scoorde en in de laatste seconde een strafschop werd gegeven. Het betekende een 3-2 overwinning voor Excelsior.

In de eerste helft voltrok zich een matige wedstrijd, waarin vooral Go Ahead een matige indruk achterliet. Excelsior liet de Deventenaren het heft in handen nemen, maar de bezoekers wisten geen opening te vinden in de defensie van de Kralingers. Ook de Rotterdammers kwamen nauwelijks voor het doel, maar wisten wel op voorsprong te komen. Na een scrimmage ontving Botaka de bal op vijf meter van het doel en met een fraai hakje liet hij Erik Cummins kansloos.

In het begin van tweede bedrijf waren de rollen volledig omgedraaid. Go Ahead voerde flink de druk op. Net op het moment dat een doelpunt van de bezoekers in de lucht hing, sloeg de thuisploeg toe. Daryl van Mieghem maakte ruimte voor zichzelf en plaatste de bal in de verre hoek. Vervolgens voltrok zich een merkwaardige wedstrijd. Het begon met een lange uittrap van Cummins. Die hoge bal werd verkeerd ingeschat door Deckers en verdween via een stuit in het doel van Excelsior.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen