Feyenoord en Utrecht akkoord over transfer Toornstra

23 augustus 2014, 10:46

Jens Toornstra verkast naar Feyenoord. FC Utrecht en de Rotterdammers bereikten vrijdagavond een akkoord over de transfer, zo maakt Utrecht wereldkundig. Als de middenvelder de medische keuring doorstaat, tekent hij voor vier seizoenen in de Kuip.

Feyenoord probeerde eerder Hakim Ziyech van sc Heerenveen over te nemen, maar hij koos voor een transfer naar FC Twente. De Rotterdammers verlegden daarna de interesse naar Toornstra, die wel oren had naar een overstap naar de Kuip. "Ik heb wel de ambitie om naar Feyenoord te gaan", zei de middenvelder eerder al. "Dat lijkt mij heel normaal. Feyenoord is een topclub in Nederland, dat is dus een stap omhoog en een kans om me verder te ontwikkelen. Die kans wil ik graag pakken."

Saillant genoeg neemt Feyenoord het zondag op tegen Utrecht, een duel dus tussen de oude en nieuwe club van Toornstra. De international van Oranje zal niet in actie komen in die wedstrijd. 

De 25-jarige speelde de afgelopen twee seizoenen voor FC Utrecht, waar hij tot 23 goals kwam in 58 officiële duels. Met name vorig jaar was Toornstra met twaalf competitiegoals van enorme waarde voor de equipe uit de Domstad. Daarvoor speelde hij vier seizoenen voor ADO Den Haag. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen