AZ'er Gudelj: "Als je wedstrijd zo benadert, win je niet"

23 augustus 2014, 22:00

Een week na de 1-3 nederlaag tegen Ajax heeft AZ opnieuw een tik te verwerken gekregen. In Tilburg werd de ploeg op alle fronten afgetroefd door promovendus Willem II, dat uiteindelijk met 3-0 won. Een pijnlijke nederlaag, vindt middenvelder en aanvoerder Nemanja Gudelj.

"We moeten in dit soort wedstrijd gewoon de drie punten meenemen", vindt Gudelj. Hij toont zich op AZ.nl teleurgesteld over de felheid van zijn ploeg. "Vooraf wisten we dat Willem II op deze manier zou spelen, maar we misten de mentaliteit om daar mee om te gaan. Als je op deze manier een wedstrijd benadert, win je niet."

De middenvelder hoopt dat AZ zich volgende week, uit tegen FC Dordrecht, kan revancheren. "We hebben nu een week om deze wedstrijd te analyseren en ons voor te bereiden op de wedstrijd tegen FC Dordrecht. Zij zullen er net als Willem II vanaf minuut één opvliegen om ons te intimideren en daarmee ons spel proberen te verstoren. Het is aan ons om daar goed mee om te gaan. Vandaag lukte ons dat niet. Dat zal beter moeten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen