Excelsior baalt: "Wij hadden zeker een punt verdiend"

24 augustus 2014, 09:32

Marinus Dijkhuizen heeft een nare smaak in de mond, nadat zijn Excelsior ternauwernood met 2-0 ten onder ging in het Abe Lenstra stadion van sc Heerenveen. De Kralingers hielden verrassend lang stand in Friesland, maar moesten in de slotfase het onderspit delven, nadat doelman Jordy Deckers in de fout ging en van het veld gestuurd werd met een rode kaart.

"Het is zuur dat we zo verliezen", zegt Marinus Dijkhuizen op de website van zijn werkgever over de ongelukkige nederlaag. Lange tijd, tot zes minuten voor het einde, hoopten de Kralingse fans op een gelijkspel. Dit deed de coach ook: "Heerenveen had meer balbezit en kreeg meer kansen, maar wij hadden zeker een punt verdiend", vindt Dijkhuizen.

Het was de eerste nederlaag voor de promovendus, maar Dijkhuizen kan ook uit de wedstrijd in Friesland voortborduren, zo geeft hij aan: "We hebben vanavond een prima teamprestatie geleverd. De organisatie achterin stond prima. We gaven wel kansen weg, maar niet al te veel. In fases kwamen wij er prima uit en konden we met name via onze snelle vleugelspelers kansen creëren. Ook na rust had ik het gevoel dat we het onder controle hadden en dat we een punt zouden pakken", verzucht Dijkhuizen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen