Di Maria lijkt op weg naar Manchester United

Ger
25 augustus 2014, 13:55

Coach Louis van Gaal lijkt zich bij Manchester United te mogen verheugen op een zeer aansprekende versterking. Volgens verschillende Engelse media is Angel Di Maria op weg naar Old Trafford. De Argentijnse international is afkomstig van Real Madrid, waar hij niet meer een basisplaats kon rekenen.

United moet flink de portemonnee trekken voor Di Maria, die naar verluidt voor tachtig miljoen euro de overstap maakt. Als de transfersom klopt, verbreken de Mancunians een record. Niet eerder betaalde een Engelse club een dergelijk bedrag voor een nieuwe speler. Van Gaal wilde zondag nog niets kwijt over het eventuele aantrekken van Di Maria. "Ik vind het een goede speler, maar dat zijn Messi en Vidal ook. Er zijn heel veel spelers die ik goed vind, maar die kunnen niet altijd allemaal naar Manchester United komen."

Trainer Carlo Ancelotti van Real vertelde inmiddels al dat Di Maria zijn loopbaan elders zal vervolgen. De Italiaan noemde daarbij nog niet de naam van de nieuwe club van de aanvaller. Door de komst van James Rodríguez was Di Maria niet meer zeker van een basisplaats bij de Spaanse topclub.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen