Nijland 'aardig geïrriteerd' na afketsen transfer Zeefuik

27 augustus 2014, 16:49

FC Groningen is boos op Willem II vanwege het afketsen van de transfer van Género Zeefuik. De 24-jarige aanvaller kwam onlangs niet door de medische keuring in Tilburg en blijft daardoor dus voorlopig in de Euroborg.

"We zijn aardig geïrriteerd", moppert Hans Nijland, algemeen directeur van FC Groningen, tegenover FOX Sports. "Onze medische staf zegt gewoon dat hij fit is. Hij traint hier ook volledig mee. Het klopt dat Género terugkwam van een liesblessure, maar daar is hij helemaal van hersteld."

"Ze kwamen ineens met aanvullende eisen en rare voorstellen", zegt Nijland over waarom de deal is afgeketst. "Bijvoorbeeld dat ze tot 15 oktober de overeenkomst konden verbreken. Zoiets kan natuurlijk niet, want dan kunnen wij geen kant meer op. De club niet en Género niet, omdat de transfermarkt dan gesloten is."

Nijland heeft inmiddels per brief zijn ongenoegen kenbaar gemaakt bij Willem II. "Ze hebben gesold met Zeefuik en met de club. Heel vervelend. Hij trainde er zelfs al mee! Willem II is een fatsoenlijke club, waar zulke zaken niet bij horen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen