Castaignos baalt flink: "Het zat er vandaag echt niet in"

29 augustus 2014, 08:09

FC Twente slaagde er donderdag niet in om de groepsfase van de Europa League te bereiken. Na een 0-0 gelijkspel in Azerbeidzjan kwamen de Tukkers voor eigen publiek met 1-0 voor, maar op een gelijkmaker van FK Karabakh had de ploeg geen antwoord. Pijnlijk, geeft spits Luc Castaignos toe op de clubsite.

"Het gevoel na de wedstrijd is moeilijk om uit te leggen", zegt de maker van de 1-0. "We weten de voorsprong niet vast te houden, dat is frustrerend. Na de 1-0 wilden we ook de 2-0 maken, wanneer dat niet lukt, zul je in elk geval de voorsprong vast moeten zien te houden. Na de 1-1 waren we slordig, we speelden de bal niet goed rond. We hadden ook wat pech, ik raakte de paal, net als Hakim Ziyech. Het zat er vandaag echt niet in."

"We speelden de eerste helft goed en hadden daarin de wedstrijd moeten beslissen", vult Andreas Bjelland aan. "Dat gebeurde niet, waarna zij scoren. Dan weet je dat het lastig wordt en dat je hoe dan ook moet scoren. Hoewel we het duel controleerden, slaagden we er onvoldoende in om kansen te creëren. Deze uitschakeling is heel zuur. We zullen moeten leren van vanavond, een les die we mee moeten nemen naar de competitie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen