Bayern München ondanks goed begin gelijk bij Schalke

30 augustus 2014, 20:38   Bijgewerkt: 31 augustus 2014, 11:28

Bayern München heeft al in de tweede speelronde van de Bundesliga puntenverlies geleden. De titelverdediger kwam zaterdag in de uitwedstrijd tegen Schalke 04 niet verder dan een 1-1 gelijkspel, ondanks een superieure beginfase.

Bayern was in het eerste kwart van de wedstrijd de baas in de Veltins-Arena in Gelsenkirchen. Dat kwam ook al binnen tien minuten tot uiting in de score. Der Rekordmeister kreeg alle gelegenheid van Schalke 04 om te combineren en uiteindelijk schoot Robert Lewandowski raak, op aangeven van Sebastian Rode.

Na een half uur kwam Schalke 04 beter in de wedstrijd en was de heerschappij van Bayern verdwenen. Het leverde in de 62ste minuut de gelijkmaker op via Benedikt Höwedes. De verdediger tikte van dichtbij binnen na een voor het doel geslingerde vrije trap, al leek hij dat wel met zijn hand te doen. In de resterende 28 minuten bleven meer doelpunten uit.

Bij Bayern was Arjen Robben absent vanwege een enkelblessure, maar maakte Xabi Alonso zijn debuut. Aan de kant van Schalke 04 ontbrak Klaas-Jan Huntelaar eveneens.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen