Van Gaal spreekt doelstelling uit: "Top drie is logisch"

12 september 2014, 20:52

Louis van Gaal gaat dit seizoen met Manchester United voor een plek in de top drie van de Premier League. De coach maakte die doelstelling vandaag (vrijdag) duidelijk op een persconferentie. Volgens de manager is het voor The Red Devils, afgelopen seizoen nog zevende, geen vreemde doelstelling. "Deze club hoort doelen te hebben."

"Ik denk dan ook dat een plaats bij de eerste drie een normale doelstelling is", aldus Van Gaal. "Het zal lastig worden, maar met een club als United moet je plannen hebben. Een plek in de top drie is logisch, want deze vereniging wil volgend seizoen weer Champions League spelen."

De keuzeheer is met twee punten uit drie competitiewedstrijden niet al te overtuigend begonnen aan zijn nieuwe klus. Van Gaal vraagt de supporters dan ook om geduld. "De fans verwachten natuurlijk een nieuwe start, maar we moeten eerst een nieuwe hiërarchie binnen de selectie opbouwen. En dat kost wel tijd."

Zondag speelt United een thuiswedstrijd tegen Queens Park Rangers. Mogelijk maken Daley Blind, Marcos Rojo en Luke Shaw in dat duel hun officiële debuut voor de club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen