Nuytinck valt uit: "Hoop dat grote teen niet gebroken is"

17 september 2014, 08:14

De druiven waren dinsdagavond erg zuur voor Anderlecht. De Brusselse formatie stevende tijdens de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League lang af op een 0-1 knappe uitzege bij Galatasaray, maar gaf het uiteindelijk in de blessuretijd uit handen. Het vroeg wegvallen van Bram Nuytinck was ook een tegenvaller.

Nuytinck moest al na 23 minuten vervangen worden in Istanbul. "Hij had last van zijn grote teen", legt Anderlecht-trainer Besnik Hasi uit tegenover Sporza. "Ik hoop dat die niet gebroken is, anders zijn we hem weken kwijt en ik heb al weinig opties centraal achterin. Door zijn vervanging heb ik moeten schuiven. Praet ging van het centrum naar links om Acheampong te helpen die linksback werd. Ze hebben dat schitterend gedaan", vindt de coach.

Het weggeven van de voorsprong was onnodig, geeft Hasi aan: "Ik vind dit echt jammer voor de jongens, want ze hebben mooi voetbal laten zien en waren er zo dichtbij. We hebben het deksel op de neus gekregen. Ik ben zeer tevreden over ons spel, tussen de lijnen lopen, organisatie en de kansen die we creëerden. Alleen moeten we er efficiënter mee omspringen en de wedstrijd sneller dood maken. Als Mitrovic de 0-2 had gescoord, hadden we de wedstrijd 90 procent zeker gewonnen..."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen