Berlusconi: "Als Inzaghi naar mijn advies luistert, wint Milan"

25 september 2014, 17:35

Volgens eigenaar Silvio Berlusconi is het helemaal niet zo moeilijk om AC Milan terug aan de top te krijgen, zo lang er maar naar hem geluisterd wordt. Dat zegt de mediamagnaat althans zelf in gesprek met La Gazzetta dello Sport.

AC Milan is bezig aan een moeilijke periode, met het afgelopen seizoen als absolute dieptepunt. I Rossoneri eindigden als achtste in de Serie A en grepen daardoor naast Europees voetbal. Het leidde afgelopen zomer tot een breuk met coach Clarence Seedorf, die in januari van dit jaar nog werd aangesteld als opvolger van de ontslagen Massimiliano Allegri. Filippo Inzaghi nam het trainersstokje van Seedorf over in Milaan.

Met twee overwinningen, op Lazio en Parma, begon Inzaghi goed aan zijn eerste grote klus als hoofdcoach. In de laatste twee wedstrijden werd echter maar één punt gepakt. Zaterdag ging de topper tegen Juventus met 0-1 verloren, dinsdag kwam de ploeg niet verder dan een 2-2 gelijkspel bij promovendus Empoli.

"Maar als Inzaghi naar mijn adviezen luistert, zal Milan winnen", stelt Berlusconi tegenover de bekende roze sportkrant. Het is de verwachting dat de oud-premier van Italië zich vrijdag op trainingscomplex Milanello meldt om met Inzaghi te praten over het duel met Cesena van komend weekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen