Cruijff positief over Feyenoord: "Geeft me goed gevoel"

29 september 2014, 10:25

In zijn wekelijkse column in De Telegraaf gaat Johan Cruijff ditmaal in op de situatie bij Feyenoord. De voormalig nummer veertien, nauw betrokken bij aartsrivaal Ajax, is positief over de manier waarop de ploeg uit Rotterdam voetbalt. Hoewel Feyenoord nog weinig punten heeft, ziet Cruijff veel goede dingen.

"De ploeg gaat met de week beter spelen. Tegen Go Ahead Eagles (0-4 winst, red.) zat eindelijk het resultaat mee en was er het geluk dat de doelpunten nu wel op de juiste momenten vielen. Juist omdat ze heel compact speelden, geeft dat me een goed gevoel voor de thuiswedstrijd tegen Standard Luik", schrijft Cruijff.

Feyenoord speelt donderdag in de Kuip tegen Standard, twee dagen eerder staat Ajax in de Champions League tegenover APOEL Nicosia. Dat wordt echt geen eenvoudige klus voor de landskampioen, waarschuwt Cruijff. Hij benadrukt dat APOEL geen varkentje is dat zomaar gewassen kan worden. "Ajax moet rekening houden met een heksenketel, waardoor APOEL extra fanatiek en agressief aan de wedstrijd gaat beginnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen