Praatsessies bij PSV: "Genoeg om over te praten"

30 september 2014, 08:09

Wekenlang was de stemming in Eindhoven opperbest, maar na een uiterst succesvolle start begint de machine van PSV te haperen. In de laatste drie optredens werd er twee keer verloren (tegen PEC Zwolle en sc Heerenveen) en dat zorgde er niet alleen voor dat de Eindhovenaren Ajax en PEC Zwolle langszij zagen komen op de ranglijst, maar dat de koppen ook even bij elkaar worden gestoken op trainingscomplex De Herdgang.

De dag na het teleurstellende 1-0 verlies in Friesland gaf coach Phillip Cocu de spelers van PSV een dagje rust. "We hebben in deze drukke periode ook een dag rust nodig om te herstellen. Donderdag wacht weer een wedstrijd", stelt Cocu in De Telegraaf. De keuzeheer laat het er echter niet bij zitten. "Hier gaan we zeker op terugkomen. Er is genoeg om over te praten", verzekerde hij. Vandaag (dinsdag) wordt er een hartig woordje gesproken bij PSV, dat zich voorbereidt op het Europa League-duel met Dinamo Moskou van komende donderdag.

Het organiseren van praatsessies leidt enigszins tot een déjà vu, aangezien er vorig jaar structureel gesproken werd over prestaties die te wensen overlieten. "We moeten laten zien dat we hier van leren. Alleen is het ons al zo vaak overkomen. Het moet nu toch wel een keer tot ons doordringen", benadrukt Cocu.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen