Go Ahead Eagles komt terug en wint in Utrecht

4 oktober 2014, 22:46

In een zeer aantrekkelijk duel heeft Go Ahead Eagles met 2-3 van FC Utrecht gewonnen. De ploeg uit Deventer keek tien minuten na rust tegen een 2-0 achterstand aan, maar vocht zich terug in de wedstrijd. Lang leek de confrontatie uit te lopen op een puntendeling, maar in de laatste minuut van de blessuretijd schoot Jeffrey Rijsdijk de bal achter Ruiter, nadat hij door de Utrechtse defensie over het hoofd werd gezien.

Het was eigenlijk een wonder dat het na 45 minuten spelen nog 0-0 stond. Maar na de hervatting zette FC Utrecht door en de ploeg leek na de 2-0 het doel bereikt te hebben. Alleen liet Go Ahead Eagles zich niet zo gemakkelijk afwimpelen. Vrij snel na de tweede goal van FC Utrecht kwam Deniz Türüç in balbezit. Hij wandelde richting het doel van Utrecht en geen verdediger pakte hem aan. Uiteindelijk had hij aan een simpele kapbeweging en een schot genoeg om de aansluitingstreffer te maken. De goal werd door Go Ahead aangegrepen om door te zetten en ineens waren de rollen omgedraaid.

In de laatste minuten legde FC Utrecht zich ook neer bij een gelijkspel. De ploeg wilde eigenlijk winnen, maar was ook bang voor de counter en wilde niet helemaal met lege handen komen te staan. In eerste helft en de fase vlak na rust had Utrecht de wedstrijd moeten beslissen, maar Go Ahead verdiende op basis van de veerkracht een punt. Het naderende gelijkspel leek dan ook een terecht resultaat te zijn, maar Jeffrey Rijsdijk dacht daar anders over. Hij kreeg in de slotminuut de bal voor zijn voeten en liet doelman Ruiter kansloos.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen