Portugal kan Albanese nasmaak niet wegspoelen in Parijs

11 oktober 2014, 23:52   Bijgewerkt: 12 oktober 2014, 01:31

Portugal heeft de nasmaak van de beschamende thuisnederlaag tegen Albanië, vorige maand in de voorronde voor Euro 2016, niet weg kunnen spoelen. Het land van de geschorste bondscoach Fernando Santos verloor zaterdag in Parijs in een oefenduel met 2-1 bij EK-gastheer Frankrijk.

Al binnen drie minuten kwam Frankrijk op 1-0. Na een actie van Antoine Griezmann belandde de bal bij Bacary Sagna. Diens schot werd door keeper Rui Patrício nog met het been gekeerd, maar Karim Benzema stond op de juiste plek en tikte binnen in de rebound. Nani was in de 21ste minuut dicht bij de gelijkmaker. Een inzet van de speler van Sporting Lissabon ging maar net voorlangs.

Paul Pogba zorgde in de 69ste minuut voor de beslissing. Patrice Evra bezorgde de bal na een actie op de achterlijn bij Benzema en die legde het leder klaar voor de inkomende Pogba. Met een schot vanaf de rand van de 'zestien' tekende de speler van Juventus voor de 2-0. Acht minuten later bracht Ricardo Quaresma uit een penalty, toegekend na een overtreding van Pogba op invaller João Mário, de spanning terug. Verder dan 2-1 kwamen de Portugezen, bij wie Cristiano Ronaldo vlak voor de aansluitingstreffer werd gewisseld, echter niet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen