Deschamps tevreden met progressie: "We bouwen verder"

12 oktober 2014, 12:44

Frankrijk speelt in aanloop naar het EK 2016 in eigen land louter oefeninterlands, aangezien het land zich over de organisatie van het toernooi ontfermt en daardoor al geplaatst is. Zaterdagavond wonnen Les Bleus het vriendschappelijke treffen met Portugal. Dankzij doelpunten van Karim Benzema en Paul Pogba werd het 2-1.

Didier Deschamps, de bondscoach van de Fransen, was zeer te spreken over het optreden van zijn ploeg. "We hebben een goed resultaat behaald. We kenden een uitstekende start, waarin we meer doelpunten hadden kunnen maken. In het eerste kwartier van de tweede helft stonden we enigszins onder druk, maar we wisten ons weer in de wedstrijd te knokken", stelt de Franse trainer.

Het nationale team van Frankrijk boekt progressie, vindt Deschamps, "We bouwen verder en ik zie steeds meer geweldige dingen in aanvallend opzicht. Er zit veel dynamiek in de ploeg", aldus de bondscoach van Frankrijk, die vindt dat zijn ploeg zowel voor het 4-4-2 systeem als voor de 4-3-3 formatie geschikt is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen