Sneijder ontvangt eindelijk salaris: "Het is opgelost"

15 oktober 2014, 00:06

Wesley Sneijder hoeft niet langer op een houtje te bijten. De 30-jarige middenvelder van Galatasaray heeft namelijk met zijn werkgever een akkoord bereikt over zijn achterstallige salaris. De Oranje-international heeft het bedrag, iets minder dan één miljoen euro, deze week op zijn bankrekening mogen verwelkomen. Guido Albers, zaakwaarnemer van Sneijder, heeft dat dinsdag tegenover Sports TV bevestigd. "We hebben om de tafel gezeten met meneer Aysal (voorzitter van Galatasaray, red.). Het is opgelost."

Sneijder had vanwege de betalingsachterstand een transfervrije status kunnen claimen bij de FIFA. "Maar dat is nooit bij Wesley opgekomen. Hij en zijn vrouw Yolanthe hebben het heel erg naar hun zin in Istanbul. Wesley heeft ook nooit naar het geld gevraagd, maar het is als zaakwaarnemer mijn taak om hem in bescherming te nemen. De gesprekken zijn in een prettige sfeer verlopen."

Het contract van Sneijder bij Galatasaray loopt nog door tot de zomer van 2016. De club uit Istanbul zou de verbintenis op korte termijn willen verlengen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen