Excelsior zondert zich af: "Gaan we geen gewoonte van maken"

17 oktober 2014, 15:03

In aanloop naar het uitduel met FC Groningen sloot Excelsior-trainer Marinus Dijkhuizen de poort. Er werd vrijdag achter gesloten deuren getraind. "Dat gebeurt niet zo vaak en we gaan er geen gewoonte van maken. We wilden wat andere oplossingen uitproberen en dat wilden we in alle rust doen", zegt hij op de clubsite.

Of Dijkhuizen in Euroborg kan beschikken over Daryl van Mieghem is niet duidelijk, achter zijn naam staat nog een vraagteken. Richard Stolte ontbreekt, Ninos Gouriye is na een blessureperiode weer inzetbaar.

De laatste wedstrijd van Excelsior was twee weken geleden, uit bij PSV (0-3). Door de interlandperiode lag de competitie daarna stil, maar Dijkhuizen heeft nuttig werk kunnen verrichten. "In de tussenliggende weken hebben we spelers rust kunnen geven en twee oefenduels gespeeld. Zo konden jongens minuten maken die normaal niet veel spelen en konden we dingen uitproberen. Ook hebben we veel aandacht besteed aan het team. Zo hebben we per linie met elkaar gesproken en dat was erg nuttig", vertelt de coach van de Kralingers.

De competitiewedstrijd tussen FC Groningen en Excelsior begint komende zondag om 16.45 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen