Geen excuses voor PSV: "Selectie is kampioenswaardig"

18 oktober 2014, 09:25

PSV gaat na acht competitiewedstrijden aan de leiding in de Eredivisie en hoopt voor het eerst sinds 2007/08 weer eens met de titel aan de haal te gaan. Volgens Toon Gerbrands, algemeen directeur van de club, heeft PSV daar in ieder geval de selectie voor.

"Als je de tweede begroting van Nederland hebt, moet je gewoon elk jaar om de titel spelen", zegt hij in het AD. "En die titel ook geregeld eens pakken. Klaar. Geen excuses. De selectie die er nu staat, vinden wij met z'n allen kampioenswaardig. Dat we Depay en Wijnaldum hebben behouden, daarvoor verdient Marcel Brands (technisch manager, red.) een groot compliment. De selectie 'staat'. Nu proberen we vanuit de directie Phillip zo goed mogelijk te ondersteunen in de jacht op prijzen."

Gerbrands, die overkwam van AZ, voelt in Eindhoven een enorme hunkering naar succes. "Wat me ook opvalt is de spagaat: PSV staat na acht duels bovenaan in de competitie. We zijn een ronde verder in de beker. Er is een periode overleefd met drie belangrijke spelers geblesseerd en we hebben ons geplaatst voor de poulefase van de Europa League. Daarnaast heeft Phillip Cocu in 2014 de meest positieve balans qua gewonnen/verloren wedstrijden van zo'n beetje alle coaches in Nederland."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen