Scorende Huntelaar ging 'niet met goed gevoel naar huis'

22 oktober 2014, 10:24

Schalke 04 en Sporting Lissabon maakten er dinsdagavond een waar spektakel van, in de Veltins Arena in Gelsenkirchen. Na 90 roerige minuten stond er een 4-3 eindstand op het scorebord, in het voordeel van Die Königsblauen. Klaas-Jan Huntelaar, goed voor één doelpunt, ging ondanks de zege niet met een tevreden gevoel naar huis.

Huntelaar en co kwamen in de eerste helft tegenover tien man te staan, door een rode kaart van Sporting-speler Mauricio. "Als je tegen een man minder speelt, dan moet je het beter uitspelen dan wij deden. We hadden onszelf in het zadel kunnen helpen door de tegenstander meer onder druk te zetten. We lieten ze terugkomen in de wedstrijd", bromde Huntelaar na de 4-3 zege, die pas in de uiterste slotfase tot stand kwam.

Zelf maakte Huntelaar de 2-1, maar hij werd niet vrolijk van de wedstrijd. "Om eerlijk te zijn ga ik niet met een goed gevoel naar huis. Het enige goede is dat we gewonnen hebben. Er is genoeg te bepraten", benadrukte de Nederlandse spits, die met Schalke nu vijf punten heeft verzameld in drie duels.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen