Van Bezooijen in basis NAC tegen Fortuna Sittard

27 oktober 2014, 14:04

NAC Breda treedt in de bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard aan met een nieuw gezicht achterin. Jesse van Bezooijen vervangt de geblesseerde Henrico Drost, kondigt coach Eric Hellemons aan op de website van zijn club. Van Bezooijen, afkomstig uit de jeugd, trainde de afgelopen periode regelmatig mee bij het eerste.

Hellemons ziet de bekerwedstrijd in Sittard als mooie gelegenheid om de jonge verdediger voor de leeuwen te gooien. "Door Jesse mee te laten spelen creëer je ook een extra optie voor de komende wedstrijden. Als je hem niet een keer mee laat spelen, weet je dat nooit. Hij traint goed en speelt goede wedstrijden bij het tweede. Bovendien laten we hem als rechter centrale verdediger op zijn vertrouwde positie spelen", legt hij uit.

Eenvoudig gaat zijn ploeg het niet krijgen, denkt Hellemons. "Fortuna is zeker geen makkelijke tegenstander, die moeten we niet onderschatten. Daar heb ik de jongens ook meerdere keren op gewezen. Er zit een aantal spelers bij die creativiteit hebben. Met name in de omschakeling moeten wij ze echter pijn kunnen doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen