Steijn: "Iedereen snakt naar een overwinning"

28 oktober 2014, 09:42

VVV Venlo is één van de clubs die vanavond (dinsdag) gaat proberen om de vierde ronde van de KNVB Beker te halen. De Limburgers spelen in eigen huis tegen provinciegenoot MVV en kunnen wel een succesje gebruiken, want in de Jupiler League zijn de prestaties de laatste weken moeizaam. Afgelopen weekend kwam VVV Venlo niet verder dan 0-0 tegen RKC Waalwijk, een week eerder werd verloren van Sparta.

Coach Maurice Steijn van VVV Venlo hoopt dat zijn ploeg in de bekerwedstrijd tegen MVV vertrouwen kan tanken. "We snakken naar een overwinning, net als onze supporters. En dat een eventuele overwinning ons weer een ronde verder brengt in het bekertoernooi is natuurlijk mooi meegenomen. Maar het gaat nu om het winnen, om het goede gevoel te krijgen", zegt hij op de clubsite.

De wedstrijd tegen MVV volgt amper 72 uur na de competitiewedstrijd tegen RKC Waalwijk. "Dat is natuurlijk kort dag, maar MVV speelde zelfs pas zaterdagavond, dus dat mag nooit een reden zijn voor ons voor een mindere voorbereiding. Maar de aanloop naar zo'n wedstrijd is uiteraard wel anders dan anders. Normaal gesproken is de maandag na een zaterdagwedstrijd vrij, maar in dit geval hebben we de planning aangepast. We wisten dit al een tijdje en daar hebben we ons op kunnen voorbereiden: zondagmorgen zo vroeg mogelijk uitlopen en herstellen, vandaag de afsluitende training laat in de middag met aansluitend een sportmaaltijd", legt hij uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen