Dury in zwaar weer: "Dit wens ik geen enkele trainer toe"

Ger
31 oktober 2014, 11:48

Zulte Waregem heeft dit seizoen vooralsnog grote moeite om in de Belgische competitie van de laatste plaats te komen. Trainer Francky Dury beseft dat het nog een helse klus gaat worden om zijn ploeg naar een veilige positie te loodsen.

Zulte Waregem speelde deze week gelijk bij KV Mechelen (1-1), maar met het puntje schoot de hekkensluiter weinig op. "We moeten erdoor en dat zal zeer moeilijk zijn", zegt Dury over de moeizame periode van zijn club in Het Belang van Limburg. "Maar omdat de groep zich ten volle bewust is van de situatie denk ik wel dat we zullen slagen. En als we hierdoor geraken, zullen we sterker dan ooit tevoren terugkomen, zowel financieel als sportief."

Dury beseft dat Zulte Waregem het verlies van sterkhouders als Sven Kums, Ibrahima Conté, Thorgan Hazard en Davy De fauw onvoldoende heeft kunnen opvangen. "Wat hier gebeurd is tijdens de transferperiode wens ik geen enkele club of trainer toe. We hebben enkele talentvolle jongeren gehaald, maar dat is louter toekomstgericht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen