Rood Benteke luidt verlies Villa tegen Spurs in

2 november 2014, 19:14   Bijgewerkt: 2 november 2014, 23:53

Aston Villa ziet de rode streep alsmaar dichterbij komen. De ploeg van aanvoerder Ron Vlaar, die de hele wedstrijd speelde, stond tegen Tottenham Hotspur lange tijd voor, maar zag de zege na een rode kaart voor Christian Benteke uit de handen glippen. Het werd in Birmingham 2-1 voor The Spurs.

Andreas Weimann had The Villains na een kwartier op voorsprong gezet. Tottenham kreeg vervolgens wel kansjes, maar het doelpunt bleef uit. Totdat Benteke halverwege de tweede helft van het veld werd gestuurd. De Belg deelde een tik(je) uit aan Erik Lamela. Villa kraakte en brak uiteindelijk in de 84e minuut. Nacer Chadli was uit een corner trefzeker. Het ging vervolgens van kwaad tot erger, want in de laatste minuut van de reguliere speeltijd maakte invaller Harry Kane uit een vrije trap ook de 1-2.

Tottenham dringt door de overwinning het linkerrijtje binnen en is nu achtste in Engeland. Aston Villa is de nummer vijftien met 10 punten. Doelman Michel Vorm bleef bij de bezoekers de hele wedstrijd op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen