Cristiano Ronaldo: "Ik wil de beste ooit zijn"

6 november 2014, 00:03

Cristiano Ronaldo wil de beste voetballer ooit worden. Dat zei de Portugese vedette van Real Madrid woensdag bij het in ontvangst nemen van de Gouden Schoen. Ronaldo maakte afgelopen seizoen 31 doelpunten in La Liga en werd daarmee samen met toenmalig Liverpool-speler Luis Suarez Europees topscorer. De oud-Ajacied, tegenwoordig uitkomend voor FC Barcelona, werd vorige maand al onderscheiden voor zijn prestatie.

"Ik probeer altijd mijn best te doen", zegt Ronaldo tegen Marca. "Mijn statistieken over de laatste vijf jaar zijn heel goed en in de laatste twee zelfs nog iets beter. De beste van Portugal zijn, is niet voldoende voor mij. Ik wil de beste ooit zijn. Als mijn carrière erop zit, zal ik mijn cijfers bekijken en zien of ik tussen de besten sta."

"Wat betreft nu: ik ben gelukkig en verkeer in goede vorm", vervolgt Ronaldo, die met Real Madrid bovenaan staat in La Liga. De Koninklijke is al zeker van overwintering in de Champions League. "We moeten het maximale uit deze reeks halen en vasthouden tot het einde van het seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen