Pellegrini is duidelijk: "We verkopen Touré niet"

7 november 2014, 16:50

Geïnteresseerden in Yaya Touré hoeven zich in januari niet bij Manchester City te melden. De Engelse club zal onder geen enkele voorwaarde meewerken aan een vertrek van de middenvelder, benadrukte coach Manuel Pellegrini vrijdag. Al langer gaat het gerucht dat Touré mogelijk in de winterstop vertrekt en deze verhalen werden heviger nadat hij in de CL-wedstrijd tegen CSKA Moskou tegen een domme rode kaart aanliep.

"Yaya is een enorm belangrijke speler voor ons", liet Pellegrini weten. "Tegen CSKA maakte hij in de tweede helft een fout, die leverde hem een rode kaart op. Maar niemand binnen deze club, en zeker ik niet, praat erover om hem te verkopen." Pellegrini heeft wel een idee waar de geruchten dat Man City Touré toch wil verkopen, vandaan komen. "Misschien van de teams die graag zouden willen zien dat onze selectie zwakker wordt."

Touré was vorig seizoen één van de beste spelers van de Premier League en had een groot aandeel in het kampioenschap dat zijn club behaalde. Hij is genomineerd voor de titel Wereldvoetballer van het Jaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen