Elia boekt met Bremen belangrijke zege op Stuttgart

8 november 2014, 20:52

Nog niet eens zo lang geleden werden Werder Bremen en VfB Stuttgart kampioen van Duitsland, maar inmiddels hangt de vlag er bij beide clubs heel anders bij. Ze verkeren allebei in de onderste regionen van de Bundesliga en konden zaterdag in hun onderlinge wedstrijd dus wel een zege gebruiken. Werder trok uiteindelijk aan het langste eind. In het eigen Weserstadion werd met 2-0 gewonnen.

Sebastian Prödl voor en Fin Bartels na de pauze maakten de doelpunten voor Werder Bremen tegen VfB Stuttgart. Zlatko Junuzovic verrichte bij beide treffers het voorbereidende werk. Eljero Elia had een basisplaats bij de thuisclub. De oud-speler van ADO Den Haag en FC Twente werd in de 56ste minuut naar de kant gehaald.

Door de winst gaat Werder Bremen VfB Stuttgart voorbij op de ranglijst. Werder heeft nu tien punten en staat daarmee vijftiende. Stuttgart deelt samen met Hamburger SV de zestiende plaats met negen punten. Borussia Dortmund, dat zeven punten heeft, is nu alleen houder van de rode lantaarn. HSV en Dortmund komen zondag nog wel in actie, tegen respectievelijk VfL Wolfsburg (uit) en Borussia Mönchengladbach (thuis).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen