Anderlecht 'herfstkampioen' na knappe zege in topper

9 november 2014, 16:38

Anderlecht is de beste gebleken in de eerste helft van de Belgische competitie. Door een 0-2 overwinning bij AA Gent staat de ploeg na vijftien van de in totaal dertig competitieduels fier aan kop. De 'herfsttitel' die Anderlecht hiermee veroverd heeft, is vaak een goed voorteken. Zes van de vorige zeven keer dat het halverwege de competitie aan kop stond, pakte de ploeg enkele maanden later de landstitel.

De doelpunten van Anderlecht in Gent werden gemaakt door Mitrovic en Conte, keurig verdeeld over beide helften. Anderlecht sluit met de overwinning een goede week passend af, want midweeks baarde de ploeg al opzien door een punt te pakken in de Champions League-wedstrijd tegen Arsenal. Ondanks een 3-0 achterstand wisten de Belgen een 3-3 gelijkspel uit het vuur te slepen in het Londense Emirates Stadium.

In de Belgische competitie heeft Anderlecht na vijftien duels vier punten meer dan Gent, dat tweede staat. Club Brugge kan deze tweede plek later vandaag, als het thuis tegen Westerlo speelt, overnemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen