Reijnierse onderuit: "Duitsland was veel sterker"

13 november 2014, 23:13   Bijgewerkt: 13 november 2014, 23:42

Jong Oranje verloor donderdag van de leeftijdsgenoten uit Duitsland (1-3). Bondscoach Remy Reijnierse zag een sterk Duitsland, maar ook een bij vlagen erg slordig Oranje.

"Dit was een goede les voor onze jongens. De eerste helft werden we overlopen, Duitsland was veel sterker. De credits liggen bij hen, maar ook door fouten van onze kant. We hadden de tijd nodig om ons te herpakken. De tweede helft was tactisch en qua inzet veel beter. De groep wilde zich herstellen, dat hebben ze goed gedaan", aldus Reijnierse op de website van de KNVB.

Reijnierse riep voor het duel met Duitsland alleen spelers op die geboren zijn op 1 januari 1994 of later, met het oog op het EK 2017. De Duitsers, die in tegenstelling tot Jong Oranje wel naar het EK 2015 gaan, traden met dat toernooi in het achterhoofd aan met een gemiddeld veel ouder team. En daarin schuilde een belangrijke reden voor de 3-1 nederlaag, vond Reynierse. "Vergeet niet onze spelers zijn 2 á 3 jonger zijn, dat is een behoorlijk verschil aan ervaring."

De waarnemend trainer nam het stokje onlangs over van Adrie Koster, die er niet in slaagde het EK te halen. Binnenkort wordt duidelijk wie de nieuwe vaste bondscoach van Jong Oranje wordt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen