Ajax vreest voor uiteenvallen succesmiddenveld

20 november 2014, 09:18

Ajax heeft haar draai de afgelopen tijd gevonden in de Eredivisie. Trainer Frank de Boer heeft met Lucas Andersen, Davy Klaassen en Thulani Serero een middenveld staan dat uitstekend functioneert. Het is echter nog maar de vraag of de landskampioen komende zaterdag weer met de in vorm verkerende middenvelders kan spelen. Fysieke klachten dreigen roet in het eten te gooien.

De Boer zal vol spanning afwachten of hij komend weekend over een aantal sterkhouders kan beschikken. Tijdens de interlandonderbreking stroomde de Amsterdamse ziekenboeg behoorlijk vol. Andersen meldde zich na zijn interlanddebuut voor Denemarken met een zwaar gehavend gebit en een beugel, Serero liep hamstringklachten op bij de nationale ploeg van Zuid-Afrika en bovendien kampt Lasse Schöne met een lichte knieblessure, die hij aan het kunstgras van SC Cambuur overhield.

Klaassen meldde zich vanwege een onwelwillende hamstring af voor het Nederlands elftal, maar rust lijkt hem goed te hebben gedaan. Het is echter onzeker of Andersen en Serero, zijn maatjes op het middenrif, tegen Heerenveen kunnen spelen. Donderdag wordt ingeschat hoe ernstig de blessures van de spelers met klachten zijn.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen