Guardado mee naar Portugal, Schaars wacht nog af

26 november 2014, 08:09

Een scan bracht al aan het licht dat de blessure van Andrés Guardado meevalt, maar de Mexicaanse international is misschien zelfs al beschikbaar voor de Europa League-wedstrijd van PSV tegen Estoril. De middenvelder reist woensdag met de selectie van de Eindhovenaren mee naar Portugal.

Of Guardado daadwerkelijk in actie kan komen tegen Estoril is nog niet duidelijk. Op Portugese bodem zal worden bekeken of de belangrijke kracht op de middenlinie in actie kan komen in het EL-duel. Met de kraker tegen Feyenoord van komende zondag in het achterhoofd, zal PSV-coach Phillip Cocu geen risico's willen nemen met de Mexicaan, die tijdens de uitwedstrijd tegen FC Groningen (1-1) uitviel met een enkelblessure.

Verdediger Nicolas Isimat-Mirin stapt ook in het vliegtuig naar Portugal. De huurling van AS Monaco kampte in aanloop naar het treffen met Estoril met ziekte. Stijn Schaars zit nog in de wachtkamer. Hij kreeg maandagavond in de warming-up van de wedstrijd tussen Jong PSV en RKC Waalwijk weer last van zijn knie, maar weet nog niet hoe ernstig de schade is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen