Rutten blij met berichten uit ziekenboeg Feyenoord

26 november 2014, 12:54   Bijgewerkt: 26 november 2014, 14:05

Feyenoord moest het afgelopen zaterdag tegen FC Dordrecht (2-0 winst) stellen zonder Elvis Manu en Luke Wilkshire, maar het tweetal lijkt tijdig hersteld te zijn voor de kraker van komende zondag tegen PSV. Wilkshire trainde woensdag weer volledig mee, terwijl Manu goede hoop heeft om de topper in Eindhoven te halen.

Manu ontbrak nog op het trainingsveld, maar denkt dat zijn liesklachten op tijd verdwenen zullen zijn om inzetbaar te zijn in het duel met PSV. "Het ziet er goed uit", sprak Feyenoord-coach Fred Rutten tegen Voetbal International over de 21-jarige aanvaller. De Europa League-wedstrijd tegen Sevilla van komende donderdag komt nog wel te vroeg voor Manu. Ook Wilkshire haalt dit duel nog niet. Hij lijkt te worden vervangen door Khalid Boulahrouz.

"Ik vind het knap dat we in deze fase van het seizoen een fitte spelersgroep hebben", aldus Rutten. "Je ziet dat de weken met een dubbel programma er toch inhakken, vaak hebben we daarna te maken met spelers die kampen met kleine pijntjes. Dan is het een lekker gevoel als je iedereen aan boord hebt", glimlacht de trainer van Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen