Suarez maakt eerste goal: "Maakte me geen zorgen"

26 november 2014, 13:21

Luis Suarez tekende dinsdagavond zijn eerste officiële doelpunt voor FC Barcelona aan. De Uruguayaan opende de score tegen APOEL Nicosia, dat uiteindelijk met 0-4 verslagen werd. De aanvaller, die eind oktober terugkeerde na een maandenlange schorsing, wist dat hij 'vroeg of laat' het net zou vinden voor de Catalaanse topclub.

Een doelpunt maken voor zijn nieuwe club werd absoluut geen obsessie, zegt Suarez. "Ik wist dat ik vroeg of laat trefzeker zou zijn. Ik ben er zeer rustig onder gebleven en maakte me geen zorgen. Ik wil het team helpen en het belangrijkste is dan ook dat mijn doelpunt een bijdrage geleverd heeft aan de overwinning van de ploeg. We speelden een prima wedstrijd, vooral de eerste helft was uitstekend,"

Suarez is zeer te spreken over de wisselwerking met Lionel Messi. "We begrijpen elkaar heel goed. Het maakt niet uit wie er in het centrum staat", aldus de Uruguayaan. In de laatste groepswedstrijd strijdt Barça met Paris Saint Germain om de groepswinst. "We wisten dat PSG de kwaliteit zou hebben om Ajax te verslaan. We moeten er vol voor gaan in Camp Nou", doelt Suarez op de wedstrijd van over twee weken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen