Arsenal sleept drie punten uit het vuur tegen West Brom

29 november 2014, 15:49   Bijgewerkt: 29 november 2014, 15:56

Arsenal heeft op bezoek bij West Bromwich Albion de drie punten gepakt. De ploeg van Arsene Wenger won met 0-1 van de nummer dertien van de Premier League. Danny Welbeck maakte na een uur de enige treffer, op aangeven van Santi Cazorla. The Gunners stijgen door de driepunter naar de vierde plaats.

Vorige week verloor Arsenal teleurstellend in eigen huis van Manchester United, waardoor de ploeg zakte naar de achtste plaats op de ranglijst. Een zege tegen West Brom was dus nodig, en die kwam er ook. In het eerste bedrijf was de uitploeg al de betere, maar slaagde het er niet in om te scoren. In de tweede helft lukte dat wel. Na een uur had uitblinker Cazorla een fraaie in actie in huis en gaf een prima voorzet op Welbeck, die tussen twee verdedigers hard inkopte. Keeper Ben Foster kreeg zijn hand er nog wel tegenaan, maar kon een treffer niet voorkomen.

West Brom ging daarna op jacht naar de gelijkmaker en bracht Arsenal daarmee behoorlijk in de problemen. Zo raakte Saido Berahino de lat met een prima kopbal en pegelde Craig Gardner in extremis net naast de paal. De thuisploeg probeerde met man en macht om een treffer te maken, maar slaagde daar niet in waardoor Arsenal de drie punten kan bijschrijven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen