Liverpool wint weer eens, Fer belangrijk voor QPR

29 november 2014, 20:09

Liverpool weet weer wat winnen is. Na een reeks van vier competitiewedstrijden waarin maar één punt werd gepakt, zegevierde de ploeg van manager Brendan Rodgers zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Stoke City met 1-0.

Makkelijk ging het echter niet voor Liverpool. Glen Johnson maakte pas vijf minuten voor tijd het verschil. De verdediger kopte raak in de rebound, nadat een schot van Rickie Lambert tegen de lat was geëindigd. Bij Stoke City had Erik Pieters een basisplek. Liverpool bivakkeert ondanks de triomf nog wel in de middenmoot van de Premier League.

Aan de zegereeks van Newcastle United kwam een einde. De formatie van Alan Pardew pakte, na een bedroevende seizoensstart, in de laatste vijf wedstrijden de volle vijftien punten. Zaterdag werd echter met 1-0 verloren bij West Ham United. Aaron Cresswell maakte in de 56ste minuut het beslissende doelpunt. Bij Newcastle was Daryl Janmaat de enige Nederlander met een basisplaats. Vurnon Anita bleef op de bank, Tim Krul en Siem de Jong zijn geblesseerd.

Leroy Fer hielp Queens Park Rangers met een doelpunt aan een 3-2 zege in het kelderduel met Leicester City. De Nederlandse middenvelder tekende op slag van rust voor zijn eerste doelpunt in het shirt van QPR, dat door de winst de rode lantaarn overdraagt aan Leicester City.

Nog altijd zonder de geblesseerde Ron Vlaar en met Leandro Bacuna op de bank speelde Aston Villa met 1-1 gelijk bij Burnley, waarmee de ploeg uit Birmingham voor de negende week op rij niet tot winst kwam. Bij Swansea City - Crystal Palace werd het eveneens 1-1. Voormalig Vitesse-speler Wilfried Bony zette de Welshmen op 1-0, Mile Jedinak maakte vanaf elf meter gelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen