Van Hanegem: "Feyenoord kan nog stukkie beter"

Ger
1 december 2014, 10:58

Willem van Hanegem is verrast door de euforie rond de Europese prestatie van Feyenoord. De ploeg van trainer Fred Rutten won donderdagavond in de Europa League van titelhouder Sevilla (2-0) en plaatste zich zo voor de knock-outfase.

"Wat me dan onmiddellijk opvalt, is dat zelfs de zure analisten op tv ineens niet uitgejuicht raken over Feyenoord, meer precies het spel van Feyenoord. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik heel zeker weet dat Fred Rutten zelf ook wel zag dat de uitvoering tegen Sevilla wel een stukkie beter kon", schrijft Van Hanegem in zijn column in het AD. "Ik geloof dat Karim El Ahmadi pas na elf minuten zijn eerste bal aangespeeld kreeg. En Jens Toornstra zag in het begin geen enkele pass aankomen. Ik was in de eerste helft echt bang dat het allemaal nog mis zou gaan."

"Gelukkig kwam er na een uur meer rust en vertrouwen in het spel, die omstandigheid bracht de goals. Het stadion explodeerde bijna. En terecht, de mensen hebben lang genoeg op dit succesje moeten wachten. Maar als dan de analisten mee gaan juichen, dan krijg ik daar het zuur van. Die mensen zijn er om ons uit te leggen waarom iets wel of niet goed gaat en maken zich ongeloofwaardig als ze in de polonaise aansluiten. De polonaise is er voor de supporters en voor hen alleen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen