Alireza klaar voor topper: "Moeten het niet te moeilijk maken"

10 december 2014, 17:12

In de Jupiler League kijkt iedereen vrijdag naar Kerkrade, waar titelkandidaten Roda JC en NEC tegenover elkaar staan. De twee degradanten lijken dit seizoen onderling uit te gaan maken wie er kampioen wordt. Na zeventien wedstrijden staat NEC aan kop, Roda JC Kerkrade volgt op drie punten.

Alireza Jahanbakhsh, de grote vedette van NEC, heeft er vertrouwen in dat zijn ploeg die voorsprong in Kerkrade kan verdedigen of zelfs vergroten. "We staan er al goed voor en moeten het niet te moeilijk maken. Gewoon spelen zoals we dat altijd doen. We hebben ons goed voorbereid en zijn er klaar voor", zegt de international van Iran in gesprek met Omroep Gelderland. De druk ligt vrijdag volgens hem vooral bij Roda JC. "Ze staan nu tweede. Ze spelen thuis en moeten winnen. Ze hebben goede, ervaren spelers, ook nog een aantal van vorig jaar. Ze doen het goed, maar wij hebben ook een goede ploeg en gaan uiteraard spelen om te winnen."

De vorige competitiewedstrijd van NEC, tegen Achilles '29, moest Jahanbakhsh wegens een schorsing missen. Zonder de aanvaller uit Iran won de ploeg uit Nijmegen dat duel met 6-2. "De spelers hebben het geweldig gedaan en getoond dat ze een echt team zijn, dat niet afhankelijk is van één speler. Hier haalt iedereen vertrouwen uit. Maar voor mij was het moeilijk, ik wil zelf graag meedoen. Gelukkig ben ik nu weer terug."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen